sislovensko enenglish                                                       košarica

splošne info (nega, sestavni deli)

splošne informacije

V času moderne tehnologije pisana beseda izgublja vlogo ter vpliv, ki ju je imela v življenju ljudi skozi stoletja. A ste in so ljudje, ki še cenijo lepoto pisanja. In prav takšnim so namenjena naša ročno izdelana pisala.  

A ne govorimo o običajnih, nizko-cenovnih proizvodih. Ponujamo vam namreč pisala, ki so izdelana ročno. In ta se od serijsko izdelanih pisal močno razlikujejo. Po videzu. Po otipu. Po občutku.

In v čem je glavna posebnost teh pisal ? Nudijo nam možnost, da za držalo izberemo najlepše in najzanimivejše koščke lesa, saj že star latinski pregovor  pravi "Naturai in minima maxima" oz. "Narava je najlepša v majhnih stvareh".Če je ponudba tovrstnih pisal predvsem v ZDA precej široka, to ne moremo trditi za področje Evrope. Prav zato sestavne dele kupujemo pri priznanih ameriških podjetjih, ki se s svojo široko in kvalitetno paleto različnih modelov uvrščajo v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Prav zaradi nabave sestavnih delov iz ZDA predstavljamo pisala z originalnimi imeni. Prepričani smo, da slovenski kupci zaradi tega ne boste imeli težav. Vitalni deli (konica, konverter) so kupljeni pri priznanem nemškem proizvajalcu Schmidt.Pisala, ki so trenutno na voljo, si lahko ogledate v posameznih rubrikah, po dogovoru pa nudimo tudi izdelavo po naročilu oz. izdelavo iz vašega lesa (odsluženo pohištvo, ki vam je še vedno pri srcu, posekano drevo iz vašega vrta...). Za večje količine nudimo dodaten popust.

Vsakemu pisalu je priložen podpisan certifikat o izdelavi na ime kupca oz. imetnika.
Nudimo tudi možnost dodatnega laserskega graviranja (ime, posvetilo, datum...).